NVM

NWWI

NVM

Taxatierapport Den Haag

Wanneer een taxatierapport nodig

De meest voorkomende redenen voor het aanvragen van een taxatie zijn het aan- of verkopen van een woning. Toch zijn er meerdere zaken denkbaar waarbij een taxatie vereist is, zoals:

Geen verwarring maar een duidelijke taxatie

Woningtaxatie (NVM) taxeert volgens de normen van NVM. Een voordeel hiervan is dat de woningen op dezelfde wijze worden getaxeerd en er geen verwarring zal ontstaan over wat wel en wat er niet bij het woonoppervlak hoort. Onze taxateurs brengen de complete woning nauwkeurig in kaart in een onafhankelijk taxatierapport.

Gevalideerd taxatierapport in Den Haag en omgeving

Bij de aankoop van een woning is er meestal een hypotheek nodig. Hypotheekverstrekkers vragen om een gevalideerd taxatierapport. Woningtaxatie (NVM) kan deze taxatie voor u regelen vanaf € 545,37 incl. btw. Onze gevalideerde taxatie voldoet aan alle eisen van hypotheekverstrekkers. Een taxatierapport is niet onbeperkt geldig, houd hier rekening mee! Er zijn hypotheekverstrekkers die zes maanden aanhouden, maar er zijn er ook die enkel een taxatierapport van maximaal drie maanden accepteren. Vraag dit dus altijd even na.

Regel uw taxatie vandaag nog!

Waar is Woningtaxatie NVM aangesloten

Als NVM taxateur zijn wij uiteraard aangesloten bij NVM, maar ook bij NWWI en NRVT.